avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Aplicare ordonanta militara nr. 3/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Aplicare ordonanta militara nr. 3/2020

Buna dimineata. Detin in proprietate un imobil(locuinta de vara fara incalzire) si teren de 1000mp., intr-o localitate rurala la apoximativ 5km fata de domiciliu. Pentru a ma putea deplasa la aceasta proprietate, in vederea desfăsurarii de activitati agricole pentru consum propriu si pentru a hranii cainele pe care il am acolo pentru paza,pot completa eu si sotia,declaratii pe proprie raspundere invocand prevederile art. 1, lit. b si lit. h din Ordonanta, fara sa am probleme cu organele de ordine? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 26 Martie 2020
Da, puteti completa acele declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)
Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)