avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu medical fara stagiu de cotizare cim cu timp ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu medical fara stagiu de cotizare cim cu timp partial

Am un angajat cu timp partial care a prezentat concediu medical si nu are stagiu de cotizare ( este angajat din 15.01.2020 si CM-ul este din martie 2020).
Mentionez ca angajatul are functie de baza la alt angajator unde are stagiu de cotizare.
Cum trebuie sa procedez?

Alte discuții în legătură

Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza somajul? danauzu danauzu lucrez de 32 ani,am salariul brut 2800ron, daca as iesi in somaj cat as primi??? multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat din 15.01.2020 cu contract de munca pe ... petrubogdsn petrubogdsn Buna ziua. Sunt angajat din 15.01.2020 cu contract de munca pe perioada nedeterminata., In urma unor accidente vasculare cerebrale in cursul anului 2020 am ... (vezi toată discuția)