avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare pamantul unitatilor de invatamant din comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare pamantul unitatilor de invatamant din comuna

Buna ziua! intreb aici poate cineva care mai tine la scoala asta romaneasca,si vreau sa spun ca unii primari nici nu vor sa auda sa retrocedeze pamantul la scolilor si sptalelor pe la tara sunt baroni fac ce vor ,In comuna mea sunt 20 ha de pamant impartit la 2 scoli in 2 sate,este compact 2x 10 ha,sunt documente de cand s-a improprietarit scoalile din anii 39 ,valoarea de atunci ,amplasament , cu vecini
Cand eu care am toate actele de la arhivele scolii copii tot,am propus sa se recupereze cele 20 ha pe vechile amplasamente ,primarul a spus ca nu se poate ca e dat si facut titluri pe unii mebrii care a fost in comisii plus fosta fam de directori sot sotie au 3 ha din acest pamant care acestia cat au fost nu au cerut nimic , sunt si neamuri cu primarul actual si care este de 22 ani primar
Primarul vrea sa dea acum niste pamant degradat ,rapi vai si in mai multe tarlale ,mentionez ca tot el a facut magariile cu acest pamant ,eu am zis nu sau am zis sa dea tot asa in tarlale 1sau 2 compacte de aceeasi valoare ,el a zis ca nu se poate si nu este de unde
Aceste primar a facut cred ca cele mai mari marsavii din tara asta raportat la valoare comunei si suprafata ,nr de locuitori proprietari ,a schimbat amplasamente ,a bagat oameni prin tribunal etc
DECI intrebarea cum se poate recupera acest pamant pe vechile amplasamente ,care sunt pasii de parcurs ,unde se poate reclama de abuzurile facute de primar cu acest pamnt si sa trimit exact acte doveditoare ca este al scolii ca acest primar sa fie cercetat
El de ani de zile tot amana nu vrea si zici ca toti cei care vin sa cerceteze sunt ai lui MULTUMESC poate se gaseste cineva cu buna credinta sa ma lamurasca cu aceasta problema

Alte discuții în legătură

Recuperare teren la scoala alexandrubt13 alexandrubt13 buna !!!!!lscoala in timpuri vechi era conduasa de o familie adica pana in anii 90 sotul din 90 pana in2008 sotia si iar a revenit sotul care a stat pana in ... (vezi toată discuția)
20 ha teren al scolii in extravilan alexandrubt13 alexandrubt13 La scolile din comuna mea 2 la numar s a descoperit inca decand se dadeau pamanturile inapoi la institutii la spitale la scoli etc, ca exista in inventar 20 ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren "cu cantec" Parintii mei au avut 6 ha de teren. In urma retrocedarii, ne-au fost eliberat titlu de proprietate pentru suprafata de 4, 93 ha, din care 3,93 pe vechiul ... (vezi toată discuția)