avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Durata izolare la domiciliu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Durata izolare la domiciliu

Situația: În urma unui contact cu o persoana aflată ulterior sub suspiciunea infectării cu COVID-19, am intrat în izolare la domiciliu, fără simptome, fără probleme pe toată durata de până acum. Acum 3 zile i-a venit respectivei persoane rezultatul NEGATIV la test.
Întrebare: Mai trebuie să stau în izolare dacă nu s-au împlinit cele 14 zile?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt un raspuns competent ar trebui să sunați la DSP sau la tel verde care oferă informații medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca sunt contact direct (covid) dar deja am trecut prin boala? dzsozso dzsozso Ce trebuie sa fac (care sunt obligatiile mele dpdv. legal), daca am trecut prin boala (Covid) si sunt contact direct a unei persoane confirmate pozitiv: caz ... (vezi toată discuția)