Bună seara. As vrea sa stiu daca intru in somaj tehnic mai primesc stimulentul de insertie? Daca intru in somaj tehnic 2 luni,de exemplu, după care imi reincep activitatea mai primesc stimulentul? Mulțumesc
OUG 30/2020
art.II (1) Acordarea stimulentului de inserție prevăzut la art. 7 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 132/2011, cu modificările și completările ulterioare, se efectuează fără întrerupere, pe o perioadă de 90 zile în cazul persoanelor care, începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, se află în una sau mai multe dintre următoarele situații:
.....
c) se află în perioada prevăzută la art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
....
Somaj tehnic
Ionelush22
Am O întrebare mi. Am reluat activitatea pe 13.03.2020...pentru a beneficia de stimulentul de inserție... Dacă cu data de 1.04 ne da în șomaj tehnic ma ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic
Lora0165
Buna seara, m-am întors la munca in luna martie in stimulentul de insertie. Ca urmare a ordonanței de urgență, firma si-a suspendat activitatea la ... (vezi toată discuția)