avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Explicatie capacitate finaciara in contextul somajului ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Explicatie capacitate finaciara in contextul somajului tehnic

Doresc sa ma lamuriti : ce inseamna capacitate financiara in plata salariilor in contextul situatiei de criza.
Eu inteleg disponibilul pe care o societate il are in conturile bancare si casa. Ne referim si la alte solduri (461,542,dividende, linie credit) ?

Alte discuții în legătură

Dividende claudiaP claudiaP Buna ziua, Care este suma care s epoate repartiz aca dividende la un SRL? Soldul contului 121 este SFC=52.126,19 lei, iar soldul contului este ... (vezi toată discuția)
Insolventa. solutii, raspundere carbocry carbocry Daca o soc.com.intra in incapacitate de plata la furnizori,taxe si impozite la stat achitate la timp,ce solutie poate adopta? Administratorul acestei soc.ce ... (vezi toată discuția)
Radiere srl,fara datorii,ce se intimpla cu banii ramasi ca sold in casa? MARIA G MARIA G Buna ziua,am si eu o interbare si nu stiu unde pot gasi raspunsul.Daca vrei sa radiezi un srl ,fara datorii ,ce se intimpla cu banii ramasi ca sold in ... (vezi toată discuția)