avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raport evaluare funcționar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raport evaluare funcționar public

Am fost angajată într-o instituție publică până în 2010 consilier superior. Am lucrat apoi în domeniu privat, apoi în 2019 am revenit în instituție tot pe post de consilier superior. Data ultimei promovări devine data angajării in 2019?

Alte discuții în legătură

Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)