avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu risc maternal
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu risc maternal

Buna ziua,
In urma ordonanței date de ministrul de interne că toate mall urile sa se închidă în punctele de lucru de pe toată țara ale companiei unde sunt angajata s au inchis,iar compania ne a anunțat că începând cu data de 01.04.2020 o să fim trimiși pentru o luna în șomaj tehnic.Eu sunt însărcinată în 16 săptămâni și nu știu dacă acest lucru îmi afectează indemnizatia de creștere copil? Sau îmi pot lua concediu de risc maternal in condiția in care punctul de lucru este închis?
Multimesc

Alte discuții în legătură

Insolventa+angajata insarcinata =???? Graurs Graurs Buna ziua! Am si eu o mare nedumerire!Sunt angajata a unei firme care in august si-a inchis punctul de lucru,iar pe 15 octombrie mi s-a spus ca a intrat in ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic de la instituirea stării de urgență Dani1993 Dani1993 Pe data de 16 martie a fost instituită starea de urgență. Angajatorul nu a suspendat contractul de munca si nu a băgat angajații in somaj tehnic (Este ... (vezi toată discuția)
Însărcinată si concediata Marcelamanole Marcelamanole Buna ziua. Tocmai m au sunat de la muncă,si mi sa spus că vom fi concediați toți ptr ca,din cauza virusului nu se mai deschide magazinul unde lucrez,acest ... (vezi toată discuția)