avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prima de pasti
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prima de pasti

Se poate acorda prima de pasti, angajatilor la inceputul lunii aprilie , urmand ca la cateva zile distanta sa se instituie somajul tehnic. Legal vreau sa stiu ca angajatii sa ia acesta prima , avand in vedere ca firma va fi in somaj tehnic pe toata luna aprilie?

Alte discuții în legătură

Somaj pentru o luna?in ce conditii ContSters121383 ContSters121383 Situatia este urmaroarea si as aprecia mult raspunsul d-voastra. Sunt angajata unei societati de turism(Spa) din luna aprilie a anului trecut,pe perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic sau co alex.v alex.v Buna ziua. Lucrez într-o companie unde s-a hotărât ca personalul sa intre pentru câteva zile (ATENȚIE!!! doar 4 zile) în șomaj tehnic. Bineînțeles ... (vezi toată discuția)
M-am angajat si am pierdut indemnizatia de somaj ioanaiux ioanaiux Buna ziua, Din luna martie am fost in somaj, angajandu-ma in 26 aprilie 2012 (joi).Am anuntat la somaj angajarea in data de 2 mai avand in vedere ca 1 mai a ... (vezi toată discuția)