avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal si postnatal

Buna ziua. Am intrat recent in prenatal si angajatorul refuza sa ma plateasca cu motivul ca nu stie in perioada aceasta cati bani trebuie sa primesc. Ce as putea sa fac? Am fost in risc maternal pana acum si doar cu rugaminti am primit bani in lunile acestea. Si legat de post.natal, cum si de la cine o sa primesc banii? Angajatorul la fel mi-a spus ca nu primesc de la el bani. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 4 Aprilie 2020
Intr-adevar, decontarea de catre stat a c/v concediilor medicale este o mare problema .. poate dura si cateva luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu plateste concediul de risc maternal ada-adutza ada-adutza Buna ziua! Sunt in concediu de risc maternal și angajatorul refuza sa plătească cu motivul ca nu are bani. A zis ca el nu va depune concediul + celelalte ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Madalinamorteciu Madalinamorteciu Am avut risc maternal din01.02.2018 și până în 01.10.2018 când am depus dosarul de indemnizație creștere copil.Si nu am primit nici un ban de la ... (vezi toată discuția)
Un raspuns va rog!- nu mi se plătește concediul de risc maternal Gabi.1995 Gabi.1995 Sunt in risc maternal din luna decembrie 2019,am depus concediile la locul de munca iar patronul m.a amanat ca nu are bani,k nu s.au facut incasari...si ... (vezi toată discuția)