avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Daca nu am semnat contract de munca inseamna ca nu sunt angajat?dar totusi beneficez de somaj tehnic
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:54, 1 Aprilie 2020
Daca nu aveti incheiat un contract individual de munca, nu sunteti salariat si nu aveti nici posibilitatea de a intra in somaj tehnic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum beneficiati de somaj tehnic? Ati primit decizie in acest sens?
Seful a zis ca ma pus in somaj tehnic.daca nu sunt angajata atunci cum primesc banii
Asa cum a spus si domnul Cornel Vasile, solicitati de la angajator actele referitoare la situatia dumneavoastra: contractul individual de munca si decizia de suspendare a acestuia cu ocazia intrarii in somaj tehnic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o sesizare online la ITM.

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic la firma proprie Aln22 Aln22 Buna ziua, ma poate clarifica si pe mine cineva, daca sunt singurl angajat in firma mea, pot benificia de somaj tehnic ? Specific ca firma a fost infiintata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un accident la locul de munca in urma caruia ... moraru vasile moraru vasile buna ziua, am avut un accident la locul de munca in urma caruia mi-a fost amputat degetul mare de la mana stanga. angajatorul m-a convins sa nu declar ca a ... (vezi toată discuția)
Ce dovadă am că sunt angajată și mi se plătește cass? apar neasigurată în sistem Doina Enache Doina Enache Buna ziua! Am si eu o problema si am cam obosit sa ascult in stanga si in dreapta de aceea va cer ajutorul.. Lucrez de aproximativ 8luni la locul actual de ... (vezi toată discuția)