avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Modificarea Legii consilierului juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Modificarea Legii consilierului juridic

Azi a aparut in M. Of. 556/2006 modificarea la Legea consilierului juridic facuta prin Legea nr. 246/2006. Nu stiu inca ce contine. Daca stiti careva va rog sa scrieti pe forum.
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 16:22, 1 August 2006
Este vorba de posibilitatea cetatenilor statelor membre ale U. E. sau ai Spatiului Economic European de a exercita profesia de consilier juridic in Romania.
Acestia pot solicita recunoasterea diplomelor, in vederea admiterii in profesia de consilier juridic si a practicarii acesteia in Romania, prin sustinerea, la alegere, a unui examen de verificare a cunostintelor sau sa efectueze un stagiu de 3 ani in domeniul dreptului romanesc.
Cetatenii statelor membre ale U. E. sau ai Spatiului Economic European care exercita profesia de consilier juridic in Romania, pot desfasura aceleasi activitati profesionale ca si consilierul juridic roman.


X-( m-da ce sa spun, o modificare care sa ne avantajeze si pe noi nu s-ar fi putut........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea consilierului juridic mirceamonac mirceamonac Are cineva vreo informatie in ceea ce priveste modificarea Legea consilierului juridic? (vezi toată discuția)
Atestare titlul oficial de calificare calytul calytul atestarea titlului oficial de calificare in profesia de consilier juridic este si pentru cei care lucreaza inca sau numai pentru cei care nu mai lucreaza? Si ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a oferi consultanta juridica de catre un cetatean strain Oana_Stirbulescu Oana_Stirbulescu Buna Ziua, Am urmatoarea situatie: Cetatean italian, PFA, avocat, cu cabinet de avocatura deschis in Italia, doreste sa ofere consultanta juridica pe ... (vezi toată discuția)