avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Buna ziua, am lucrat ca asistenta medicala la un medic de familie 5 ani am ramas insarcinata si am intrat in concediu de maternitate in an acest timp doctora sa pensionat pe caz de boala cabinetul si pacienții fiind preluati de sotul dansei,eu fiind in concediu nu ma anunțat nimeni ca postul meu nu mai exista si ca nu o sa ma mai primeasca la munca decat in momentul în care m-am dus sa îi anunt ca vreau sa ma întorc la munca. Intrebarea mea este daca dansa sa pensionat si cabinetul la preluat soțul dansei are dreptul sa nu ma primeasca inapoi la munca

Alte discuții în legătură

Medic de familie nesolicitat andreeavaln andreeavaln Buna ziua, m-am trezit si eu cu mai putin de o luna in urma, inscrisa la un alt medic de familie decat cel solicitat de mine. Povestea sta in felul ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera ascunsa in cabinet medical heathcliff heathcliff Buna seara. Incep sumar prin a va prezenta situatia intampinata de mine si iubita mea, impotriva medicului ei de familie. De la bun inceput mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)