avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... inrebare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

inrebare

Buna ziua. Am o intrebare, daca emit adeverinta de angajator salariatiilor pe perioada determinata (ex. de la 31.03.2020-01.05.2020) langa adeverinta completez zilnic ordin de deplasare, mai trebuie completat si declaratie pe propria raspundere?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere Neculai Gheorghiu Neculai Gheorghiu In cazul in care ne continuam activitatea si avem adeverinta de la angajator este necesara si declaratia pe proprie raspundere, daca da aceasta trebuie ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare declaratii in starea de alerta? Insanity66 Insanity66 Buna ziua, In starea de alerta avem nevoie de declaratii si, daca da, in ce circumstante? Am adeverinta de la serviciu, expira in august, mai e buna? (vezi toată discuția)
Deplasare liber profesionist rolandz rolandz Buna ziua,am și eu o întrebare privind deplasarea in interes profesional,eu fiind liber profesionist nu am o adeverința de la angajator și pot completa ... (vezi toată discuția)