avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID19,somaj tehnic,CFS
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID19,somaj tehnic,CFS

Salut


Vreau sa va intreb o chestie legata de situatia din tara ( COVID19- , munca.......) .

Nu este vorba despre mine ci despre sotia mea.Lucreaza ca vanzatoare la un magazin de cartier situat intr-o zona de trafic ( spita+ cartier de case) . Ea impreuna cu colegele au hotarat ca zona este sub risc de a fi infectati cu COVID19 .Angajatorul a afirmat ca nu le poate da somaj tehnic si sa isi faca cerere de CONCEDIU FARA SALARIU .
Intrebarea ar fi: este corect cum procedeaza angajatorul,

Multumesc

Br
Remus
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
calinaremus, utilizator

Alte discuții în legătură

Activități de serviciu in timpul șomajului tehnic Alinabatcu Alinabatcu Pe perioada șomajului tehnic (situația generată de covid19) putem fi chemați la serviciu o data la câteva zile pentru diverse activități legate de ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Florin_1967 Florin_1967 Sotia mea lucreaza la un magazin. Patronul o obliga pe ea si pe colegele ei sa arunce o parte din facturi evident pe care nu le inregistreaza in actele ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului. ajutor. omumaro omumaro Salut, la indrumarea unor prieteni cer un sfat de la cei care au mai multe cunostine in legislatie decat mine. Am si eu o nelamurire (vorbesc in numele ... (vezi toată discuția)