avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acte necesare transport marfa intern sub 3.5 tone in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acte necesare transport marfa intern sub 3.5 tone in timpul crizei covid 19

Buna ziua! Ce acte trebuie sa aiba soferul cate transporta cu duba firmei sub 3.5 tone ? Ajunge ordinul de deplasare, avizul de expeditie a marfii (sau factura), si foaia de drum, cum era inainte sau mai trebuie completata adeverinta? Practic una din adeverinte am vazut ca e pentru persoanele fizice, si celalalt model pentru deplasarea de la domiciliu la sediul firmei. Nu gasesc sa fie o adeverinta specifica, daca firma il trimite sa duca marfa intr-un alt oras. Multumesc anticipat, este o intrebare importanta pentru mine.

Alte discuții în legătură

Transport angajat in perioada crizei calarasanu calarasanu Buna ziua, Am un angajat care se intoarce de la montaj marfa la domiciliul clientului la ore relativ tarzii, si i s-a stricat masina si maxi taxi la ora ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Transport marfa international ue (uk) Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. O scurta intrebare as dori sa va adresez: ce documente sunt necesare pentru a transporta (legal) diverse produse in UK? Nu ma refer la cele ... (vezi toată discuția)