avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua ,mi sa retinut permisul in data de 25 01 2020 cu dovada de a circula inca 15 zile,plus 30 zile calendaristice, ptr depasire interzisa. Agentul a spus verbal ca o sa vina prin recomandata postala. Momentan inca nimic . Unde as/i putea sa ma intersez. Sint din Sighisoara nr permis M00485878S . Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar 90 zile, plangere contraventionala constantin62 constantin62 am circulat la iesire din Braila catre Slobozia inafara localitati ,cu antiradarul montat ,am depasit un autoturism care a accelerat in timp ce eu il depasam ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru depasirea limitei de viteza cu 69 km/h maseax maseax Va salut! Mi-a fost retinut permisul de conducere dupa ce am fost prins cu viteza de 119 km/h in localitatea Valea Calugareasca. Avand in vedere ca lucrez ca ... (vezi toată discuția)