avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare in afara localitatii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare in afara localitatii

In ce condiții Imi este permisă deplasarea împreuna cu soția și copilul la o alta proprietate (apartament) situat in Poiana Brașov?. As dori sa rămân acolo 2-3 săptămâni .
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: tomitaamuza , utilizator 10:25, 3 Aprilie 2020
deplasările între localități nu sunt interzise, cu excepția zonelor în carantină (Suceava).
Multumesc ! Ce motivare ar trebui sa bifez in declaratia pe propria raspundere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport membru de familie la muncă MCCjr MCCjr buna seara In cazul in care trebuie sa imi duc soția cu masina la munca,ce trebuie sa bifez,specific pe declaratia pe propria răspundere pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Situatia de calatorie intra-judeteana dupa 15 mai CUchina12 CUchina12 Buna ziua, O intrebare specifica care ar putea fi de ajutor mai multora (cu probleme similare). Pe data de 15 sau 16 trebuie sa fac urmatoarele: 1.Sa merg ... (vezi toată discuția)
Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)