avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte proprietate teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte proprietate teren agricol

buna seara,v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns ; socrul meu care a decedat in 2007,a intrat in''posesia ''unei suprafete de 0,25ha teren arabil in 2004 pt care nu detine titlu de proprietate si pt care nu a fost platit impozit nici odata.Intrebarea mea este daca se poate face vreun demers pt a intra proprietatea copiilor aceasta suprafata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:55, 4 Aprilie 2020
Da, este posibil sa se poata face ceva (asta nu inseamna o finalitate garantata), luati legatura cu un jurist/avocat care sa vada actele si sa-i prezentati faptele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie a unei suprafete extravilan raduc1 raduc1 in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie raduc1 raduc1 in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in ... (vezi toată discuția)