avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Transportatori români
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Transportatori români

Având în vedere că Ordonanța Militară Nr. 7 nu mai prevede obligativitatea izolării șoferilor de camioane care intră în țară, cei care sunt în izolare potrivit dispozițiilor Ordonanței anterioare trebuie să mențină izolarea, sau aceasta măsură se suspendă ?

Alte discuții în legătură

Transportatorii care intră în țară cordosa cordosa Referitor la Ordonanța Militară Nr. 4, articolul 4, care este numărul minim de zile de izolare pentru șoferii de autovehicule cu capacitatea mai mare de ... (vezi toată discuția)
Masuri privind pensionarii militarii Vasile Tiron Vasile Tiron Sunt un ofiter in rezerva si imi desfasor activitatea incepand cu anul 2004 intr-o institutie publica(Primarie de municipiu). Am iesit la pensie la varsta de ... (vezi toată discuția)
Termen depunere declaratii noiembrie 2012-21.12.2012 Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am aflat,eu nu am gasit publicat nimic,poate sunt eu in urma,dar am considerat utila informatia,ca ultima zi de depunere a declaratiilor si plata acestor ... (vezi toată discuția)