avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua. Fiica mea lucreaza cu contract de 8 ore la un restaurant care si-a suspendat activitatea. Daca mai are un contract de 2 ore la o firma, unde continua sa lucreze, poate beneficia de somaj tehnic? Multumesc
Cel mai recent răspuns: zsokabarabas , utilizator 10:51, 6 Aprilie 2020
În situația în care un angajat are încheiate mai multe contracte individuale de muncă și toate sunt suspendate ca urmare a instituirii stării de urgență, acesta beneficiază de indemnizația prevăzută de lege aferentă contractului individual de muncă cu drepturile salariale cele mai avantajoase.
Multumesc pt. raspuns. Intrebarea era daca beneficieaza de somaj daca contractul de 2 ore nu este suspendat? Multumesc
Nu beneficiaza .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere supraveghere copil Rodicamany Rodicamany Sotul beneficiaza de zile libere pentru supraveghere copil pana la 12 ani in perioada suspendarii cursurilor , daca sotia are mai multe contracte de munca cu ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Iulian 74 Iulian 74 Daca sunt in șomaj tehnic pot să lucrez part time doua ore pe zi la altă firmă? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic 2 contracte part time CorinaBriciu CorinaBriciu Dacă am două contracte de muncă pe 4 ore fiecare,pot primi somaj tehnic pentru amândouă?in situatia in care sunt suspendate ambele? Mulțumesc. (vezi toată discuția)