avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratia
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratia

Buna ziua,
Ajutati-ma , va rog cu un raspuns...
Luni sunt programat online sa-mi schimb permisul de conducere
Ce bifez in declaratia pe propria raspundere ca sa nu am probleme ?
Multumesc..... si multa sanatate sa aveti .......
Cel mai recent răspuns: danielharaga , utilizator 19:07, 5 Aprilie 2020
Valabilitatea documentelor emise de Poliţia Română, de Direcţia Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date și de către serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor aflate în coordonarea metodologică a MAI, Inspectoratului General pentru Imigrări se prelungeşte până la încetarea stării de urgenţă şi sunt recunoscute de autorităţi pe teritoriul României.

Românii aflaţi în această situaţie vor avea la dispoziţie 90 de zile de preschimbare a actelor respective, după încetarea stării de urgenţă, a transmis joi Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.....insa eu am programare online facuta si ma primesc...
Multa sanatate .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie circulatie provizorie expirata dupa starea de urgenta eduarddragomir eduarddragomir Daca autorizatia de circulatie provizorie a expirat imediat dupa incetarea starii de urgenta, mai exact pe 20 mai 2020, mai pot circula cu masina inca 90 de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pf și pj (valab, emitere și ridicare) adrian87n adrian87n Buna, O chestiune va rog sa ma ajutati, avem un cazier judiciar pe persoana fizica și juridică ce expira pe 05 Mai 2020. Având în vedere situația ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Damcri Damcri Dacă permisul de conducere îmi expira pe 1 aprilie 2020 iar programările pentru vizita medicala s-au anulat toate din cauza covid-19 pot sa ma bazez pe ... (vezi toată discuția)