avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se întâmplă daca nu predau permisul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se întâmplă daca nu predau permisul

Daca nu predau permisul timp de 3 luni sau 4 luni ca sa mi se majorează ,întrebarea mea este dupa toate aceste luni pot sa conduc?

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat MagnasMiska MagnasMiska Mi-a fost suspendat permisul pentru o luna acum un an, am contestat in instanta, am pierdut si la recurs. Daca am inteles bine, in 15 zile de la hotararea ... (vezi toată discuția)
Dovada permis auto in ce conditii se da? shaworma37 shaworma37 Buna seara! O simpla intrebare am,la predarea permisului pentru acumulare de pcte se poate elibera dovada pt 15 zile?Si daca da in ce conditii?Adica trebuie ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat pentru viteza stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Mi-a fost suspendat permisul 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h. Situatia este complicata, urmeaza sa ma mut din ... (vezi toată discuția)