avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa Complementara art.66
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa Complementara art.66

Buna ziua am primit pedeapsa complementara art 66 litera i) Interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioada de doi ani. Daca nu s-a specificat o anumita categorie inseamna ca am interdictie la toate categoriile? Mentionez ca aveam doar cat. B.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ucidere din culpa, culpa comuna liviutudor2345 liviutudor2345 Buna seara, in urma cu 3 ani am avut un accident rutier rezultand decesul victimei. A fost declarata culpa comuna 50% vina mea si 50% vina victimei, victima ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis johnny8 johnny8 Buna seara, In 2018 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare si pedeapsa complementara de a nu conduce autovehicule pe o perioada de 3 ani. Cu ... (vezi toată discuția)