avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... INDEMNIZAȚIE SRL---FARA ANGAJAȚI
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

INDEMNIZAȚIE SRL---FARA ANGAJAȚI

Buna ziua,

Am rugămintea să mă ajutați cu o informație.
Avem un SRL...care are ca și domeniu de activitate ,,servicii de Infrumusetare,,cod CAEN...9602...
Pe acest SRL...nu avem angajați...am amenajat spațiul si am închiriat fiecare post de lucru/lunar.
Exista vreo posibilitate de a solicita indemnizație sau vreun ajutor din partea statului având în vedere faptul că am fost nevoiți sa sistam activitatea si astfel am închis salonul iar acum nu mai avem nici un venit.

Vă mulțumim anticipat.

Marius Vladuț.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:07, 6 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Deocamdata stiu ca nu, dar se lucreaza la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Salon unghii false - conditiile necesare ahiile ahiile Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii legat de deschiderea unui salon de unghii false? 1. Vreau sa stiu ce cod CAEN este atribuit acestei ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere post de lucru coafor nickystyle nickystyle buna ziua, am un salon de infrumusetare deschis intr-un spatiu inchiriat.intrebarea mea este daca as putea inchiria 1 post de lucru coafor din salon,daca in ... (vezi toată discuția)