avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație maternitate - Domeniu construcții, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație maternitate - Domeniu construcții, OUG114/2018

Buna ziua,
Ma puteți ajuta cu o nelămurire legată de calcului indemnizației de maternitate de 126 zile in cazul aplicării OUG 114 domeniul construcțiilor, pentru un salar brut de 5000 RON? Dacă in mod normal se calculează 85% brut, exista o alta regula pentru cei încadrați in domeniul construcțiilor?
(la aplicarea OUG 114 salariul net este de aprox. 80% din brut, fata de cazul normal/clasic, când reprezintă aprox. 58% din brut..)
Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Firica Elena1 Firica Elena1 Buna ziua!Am si eu o intrebare.Cum se plătesc cele 126 de zile ce concediu in sarcina!?Angajatorul meu sustine ca pana sa iau indemnizatia de creștere ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta indemnizatie concediu nastere si lauzie edward_zone edward_zone Sotia mea a nascut in octombrie 2008 dupa care a beneficiat de concediu de maternitate si lauzie de 126 zile timp in care a primit indemnizatia pentru acet tip ... (vezi toată discuția)