avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indice de corecție
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indice de corecție

Cînd se vor primi pensiile majorate conform Deciziei nr. 702/2019, după data de 10.02.2020, deorece nici în aprilie nu am primit pensia majorată, conform indicelui de corecție. Pensia pe aprilie am primit-o.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:25, 9 Aprilie 2020
Puneti intrebarea la casa locala, sau la CNPP.
D-l Carp, am pus aceasță întrebare la casa județeană, dar ei au spus să așteptăm că se va face de către CNPP. Cei de la CNPP vedeți și d-voastră ce zic pe sticlă. Cu televizorul au mințit poporul...

Carp Mircea a scris:

Puneti intrebarea la casa locala, sau la CNPP.

Din ceea ce stiu problema ar fi softul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indice de corectie-stagiu complet ? Agata2 Agata2 Pentru a se aplica indicele de corecție pentru pensia de invaliditate, trebuie sa ai stagiu complet de cotizare sau nu ? Eu sunt pensionata pe caz de boală ... (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei pentru limita de varsta conform deciziei ccr nr. 702/31.10.2019 Peapangel Peapangel Sunt beneficiarul indemnizatiei primită în baza legii nr.8/2006 si pensionar de invaliditate, iar in luna iunie indeplinesc conditiile de varsta legala si ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie peflori peflori decizie de pensie anticipata partiala emisa in iulie 2019, calculata cu indice de corectie 1,2, nepusa in plata, este modificata in decizie de pensie la ... (vezi toată discuția)