avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi părinți în cazul despărțirii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi părinți în cazul despărțirii

In cazul in care părinții s-au separat, dar încă nu au divorțat, care este procedura in cazul copiilor: pot merge sa stea 2-3 la tata dacă mama nu este de acord?
Care sunt drepturile fiecăruia in aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:44, 9 Aprilie 2020
Părinții au libertatea să stabilească de comun acord modul în care se desfășoară legăturile personale cu copilul. În caz de neînțelegere, decide instanța de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copil 1 an si 10 luni Lucyaly Lucyaly Buna ziua...intentionez sa divortam la notar prin comun acors..avem un copil de 1 an si 10 luni. Am cateva intrebari: programul de vizitare pt tata de cine va ... (vezi toată discuția)
Divort, relatia cu minorii pana la definitivare valikissyou07 valikissyou07 Buna seara! Am o întrebare la dvs! Sotia, sa ma rog mama copiilor mei a hotărât sa bage actele de divorț! Din acel moment nu ma lăsa sa îmi vad copiii ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil Elenapusa Elenapusa O femeie si un barbat se cunosc. Dupa o perioada femeia ramane insarcinata si face o fetita. Femeia si barbatul nu sunt casatoriti legal. Fetita este ... (vezi toată discuția)