avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon parter intr-un bloc anvelopat termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon parter intr-un bloc anvelopat termic

Buna ziua,

Blocul in care locuiesc este in proces de finalizare anvelopare. Detin un apartmanent la parter si as dori sa contruiesc un balcon. Incerc sa obtin un raspuns de la primarie in ceea ce priveste autorizatia de constructie in aceste conditii (postanvelopare) dar nu am primit nici un raspuns.

As aprecia daca m-ati putea ajuta cu un raspuns.

Multumesc mult,
Bogdan Semenescu
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 20:06, 12 Aprilie 2020
Solicitați un Certificat de Urbanism de la Primărie, pentru construire balcon.
Multumesc mult pentru raspuns. Stiu ca asta este procedura, insa intrebarea este daca aceasta constructie de balcon mai este permisa in mod normal dupa anveloparea blocului.

Multumesc.
Este permisa și după anvelopare sigur ca da. Dar trebuie respectate prevederile legale în materie.
Multumesc mult pentru raspuns,

De asemenea stiti cumva o persoana/firma care se poate ocupa de tot procesul administrativ contracost?

Multumesc,
Bogdan
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesar sa parcurgeti procedura legal prevazuta realizare proiect tehnic,autorizatie de constructie certificat de urbanism

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)
Spargere perete in apt. casandralin casandralin vreau sa sparg un perete in bucatarie si sa-mi fac iesire in balcon ( desteptul de arhitect care a facut blocul mi-a facut balconul la dormitor ). ce aprobari ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie hepicrist hepicrist am cunparat un teren in iasi com miroslava si am costruit o casa si nu am autorizatie de constructie deoarece cind am facut casa terenu era pe extravilan ... (vezi toată discuția)