avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... fondul locativ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

fondul locativ

Dovada, existentei fondului locativ, dincolo de notiune, ce presupune?
Existenta unei case sau a doua case, pe olx/impobiliare.ro etc, inseamna fond locativ sau este necesar un ansamblu de unitati locative administrat public (de catre administratia locala) sau privat (agentie imobiliara-care are ca obiect de activitate inchirierea, administrarea, instrainarea...,spatii locative), conform legii?

Altfel spus, poate o casa (cocioaba) sau doua (o vila) dintr-o localitate anume, care, postate pe un site sau intr-un ziar , sa reprezinte dovada exeistentei unui Fond locativ?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
ROMANFLORIN, utilizator

Alte discuții în legătură

Merita bagati la puscarie toti evazionistii imobiliari ? adrianseo adrianseo E plin tocmai si olx de anunturi pentru inchirieri locuinte, dar statul spune ca n-are case pentru tineri. Isi dau legi ca sa acopere furaciuni - vezi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chiria platita la afi Andreiapolzan Andreiapolzan platesc chirie pentru terenul din jurul case...(curte) la AFI(fostul ICRAL) Circa financiara mi-a comunicat ca trebuie sa platesc si impozit pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Închiriere cabană pe olx: cum mă asigur că nu voi fi păcălit? ema.cirpaci ema.cirpaci Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals ... (vezi toată discuția)