avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... fondul locativ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

fondul locativ

Dovada, existentei fondului locativ, dincolo de notiune, ce presupune?
Existenta unei case sau a doua case, pe olx/impobiliare.ro etc, inseamna fond locativ sau este necesar un ansamblu de unitati locative administrat public (de catre administratia locala) sau privat (agentie imobiliara-care are ca obiect de activitate inchirierea, administrarea, instrainarea...,spatii locative), conform legii?

Altfel spus, poate o casa (cocioaba) sau doua (o vila) dintr-o localitate anume, care, postate pe un site sau intr-un ziar , sa reprezinte dovada exeistentei unui Fond locativ?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
ROMANFLORIN, utilizator

Alte discuții în legătură

Merita bagati la puscarie toti evazionistii imobiliari ? adrianseo adrianseo E plin tocmai si olx de anunturi pentru inchirieri locuinte, dar statul spune ca n-are case pentru tineri. Isi dau legi ca sa acopere furaciuni - vezi ... (vezi toată discuția)
Închiriere cabană pe olx: cum mă asigur că nu voi fi păcălit? ema.cirpaci ema.cirpaci Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chiria platita la afi Andreiapolzan Andreiapolzan platesc chirie pentru terenul din jurul case...(curte) la AFI(fostul ICRAL) Circa financiara mi-a comunicat ca trebuie sa platesc si impozit pe aceasta ... (vezi toată discuția)