avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Merita bagati la puscarie toti evazionistii imobiliari ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Merita bagati la puscarie toti evazionistii imobiliari ?

E plin tocmai si olx de anunturi pentru inchirieri locuinte, dar statul spune ca n-are case pentru tineri.

Isi dau legi ca sa acopere furaciuni - vezi legea ANL2 ... prin care se da dreptul sa si cumpere cate 2 case ANL .... dar ei le au cumparat deja, acum doar legalizeaza furtul.

Nu se mai construieste nimic, singurii care o fac sunt cei care stopeaza asta la putere...

Nu credeti ca ar fi necesara o lege martiala pentru evazionisti ?

Te-a prins ca nu dai factura ... la puscarie 10 ani fara drept eliberare conditionata!

Te-a prins ca inchiriezi fara contract .... la puscarie 10 ani fara drept de eliberare conditionata!

Mor pe astia, i-as baga la puscarie pe toti!!!
Cel mai recent răspuns: adrianseo , utilizator 06:18, 8 Martie 2015
Daca aveti amabilitatea sa detaliati legatura intre site-urile de anunuturi,care nu sunteti legal obligat sa le accesati,legea ANL2,problema cu neeliberare factura,neincheierea de contract de locatiune si titlul topicului Merita bagati la puscarie toti evazionistii imobiliari ?Neeliberarea de factura sau neincheierea de contract locatiune apreciati ca se impune sa fie sanctionata cu lege martiala pentru evazionisti?
Mor pe astia, i-as baga la puscarie pe toti!!!

Daca aveti autoritatea si competenta desfasurati demersuri pentru a le proba vinovatia si bagati-i la puscarie pe toti aceia care incalca dispozitiile in vigoare,dar vedeti ca deja exista un exccedent de persoane private de liberate fata de cele 44 asezaminte nationale de detentie existente
Legea in vigoare prevede sanctiuni graduale pentru cetatenii care se fac vinovati de incalcarea acestora
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
ynocentta, utilizator
Singura chestie care i-ar speria pe samsarii cu anunturi din olx tocmai si ziare locale, ar fi o furie dinspre est. Sunt singurii care au ce pierde. Noi, [editat], poa` sa vina si chinezii ca n-au ce sa ne ia, dar lor ... celor cu n`spe case ... [editat].

Si bineinteles, nu am sa ma duc niciodata sa apar drepturile samsarilor, pentru ca ei conduc tara, iar daca prin Constitutie doar unii au parte de dreptul la viata ... mai sunt multe de discutat.

[Editat de moderator: pe viitor va rog sa va autocenzurati inainte de a scrie.]
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc lidiao lidiao Buna, livrez marfa la un supermarket, acesta imi face retur de marfa la pretul de vanzare. In stoc cum pot sa inregistrez marfa. sau mai exact cand fac ... (vezi toată discuția)
Liberarea sub control judiciar ContSters259422 ContSters259422 Revin cu o intrebare legata de Dosarul penal de care am mai vorbit. Saptamana trecuta a avut loc recursul la cererea de eliberare conditionat care i-a fost ... (vezi toată discuția)
Parcare privata supermarket folosita ca targ de masini constantinv constantinv Buna ziua, Sunt managerul unui supermarket cu parcare privata de 50 locuri. Sunt exasperat de samsarii de masini care practic si-au facut targ de masinii in ... (vezi toată discuția)