avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Renovare apartament
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Renovare apartament

Buna ziua,
Am rugămintea de a ma ajuta cu un răspuns la următoarea intrebare. In actuala stare de urgenta, am voie sa ma deplasez de acasă spre un apartament pe care îl dețin și pe care doresc sa îl renovez? Și dacă da, care ar fi motivul deplasării pe care sa îl trec pe declarația pe propria răspundere?
Va mulțumesc,
Sorin
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:35, 15 Aprilie 2020
Buna ziua,
Puteti face asta daca reprezinta urgenta.
Altfel riscati amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție in timpul stării de urgenta bundyiuly bundyiuly Bună ziua. Vreau sa ma apuc de construit o casa, locuință personala dar fiind stare de urgenta nu știu dacă am voie sau nu sa ma deplasez între locuința ... (vezi toată discuția)
Plecare de sarbatori dintr-un judet in altul ionela11 ionela11 Buna ziua, As dori sa plec cu trenul maine 16.04.2020 sa stau la parintii mei acasa de paste... , dar problema este ca ei sunt din alt judet. Oare pot ... (vezi toată discuția)
Situatia de calatorie intra-judeteana dupa 15 mai CUchina12 CUchina12 Buna ziua, O intrebare specifica care ar putea fi de ajutor mai multora (cu probleme similare). Pe data de 15 sau 16 trebuie sa fac urmatoarele: 1.Sa merg ... (vezi toată discuția)