avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare

În conformitate cu legile date în ceea ce privește deplasarea:
- pot să merg în altă localitate aflată la aproximativ 20 km pentru a îngriji și a efectua activități agricole în incita proprietății personale( grădină pentru legume și fructe pentru consum propriu ).
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:51, 15 Aprilie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform ordonante in vigoare aveti acest drept
Puteti sa va deplasati completand declaratia pe proprie raspundere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va puteți deplasa, doar în cazul în care sunteți producător agricol, sau puteți dovedi ca veniturile dvs. sunt asigurate în principal de ce obțineți prin acele lucrări agricole. Aceasta interpretare a fost data duminică la o conferință de presă susținută de Grupul de Comunicare Strategica. Riscați amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari agricole ( ordonanta nr 3 ) gabriel1581 gabriel1581 Buna ziua, As avea o serie de intrebari legate de exceptia interzicerii deplasarilor prevazuta in ordonanta nr 3 , art 1 punctul h) si anume: \"deplasarea ... (vezi toată discuția)
Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)
proaspat fermier - cum pot vinde surplusul ContSters261311 ContSters261311 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema tip \\"drob de sare\\" Am cumparat 2000 mp de teren, teren pe care sunt pomi, un solar, el a ... (vezi toată discuția)