avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie de handicap

Am primit de curand decizia de handicap pt un batran internat intr-un centru de batrani apartinand de asistenta siciala din Focsani decizie care ii acorda dreptul batanului sa fie incadrat la gradul 1 cu insotitor...cei de la azilul de batrani spun ca nu beneficiaza de toata suma aferenta acestui grad(cu insotitor fiind 1200 ron sau nu stiu exact pt ca este un camin de stat si nu unul privat...as vrea sa stiu daca este corect sau ce pot face daca nu este corect...cui ma pot adresa?.....multumesc..
Pt ca e internat la un camin de stat, nu beneficiaza si de alte drepturi, in afara de pensia lui.
Solicitati un punct de vedere oficial de la dgaspc in Foscani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii persoane cu dizabilitati Maria2019 Maria2019 Daca o persoana cu dizabilitati care momentan este ingrijita acasa cu asistent personal va fi internata intr-un centru specializat ( are alzhaimer ,dificultati ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)