DOAR_NOI a scris:
As spune asa: timp liber-bucurie in aceste vremuri zapacite. Bucuria vine din lucruri marunte, pentru mine si sotul meu asa sunt bucuriile, lucruri marunte, simple, tihnite care iti umplu sufletul de fericire. Te trezesti fericit ca ai inainte o noua zi, chiar daca uneori este mai grea decat crezi ca poti duce. Citesti o carte si stii ca alaturi iti este persoana draga, vorbesti cu ea faci planuri de viitor, nu renuntati la sperante si vise, chiar daca uneori grijile, realitatea ne copleseste. Poate parea banal ceea ce scriu si lipsit de interes, dar nu este asa. Poate pentru unii aceste bucurii marunte nu inseamna nimic, depinde de noi, de fiecare in parte. Pe langa realizarile profesionale, materiale, care tin doar de vointa noastra, a avea o familie implinita reprezinta fericire.
Deci draga prietena timpul liber ofera-l cu drag familiei, prietenilor, vei fi un om fericit.
p.s...la noi daca doamne doamne ne va fi alaturi, peste 6 luni timpul liber ni-l va umple cel mai frumos dar ce ni-l poate da viata - un copil- !
Sarbatori fericite si mult noroc !
Sarbatori fericite si tie si cit mai multe bucurii alaturi de cel mic .
stiu ce inseamna venirea pe lume a unui copil ,fetita mea face 10 ani,si e la prima ei petrecere in pijamale,sotul lucreaza -si tocmai mi-am dat seama ce goala e casa fara ei
ai dreptate familia,prietenii si bucuriile marunte ale vietii ,inseamna timp liber