avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Scrisoare de la Mos Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Scrisoare de la Mos Craciun

Dragii mei,

Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor.

Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales comunitatea voastră pentru că aici am văzut competenţă, altruism şi recunoştinţă.
De asemenea am remarcat forumita* de care suferiţi mulţi dintre voi însă o înţeleg: de când v-am descoperit simt nevoia să intru zilnic să văd ce mai faceţi.

Prin urmare, de astăzi se deschide lista voastră.
Scrieţi-mi ce v-aţi dori de la mine, însă am două condiţii:
- să fie pentru voi, nu pentru familie sau pentru cei dragi – listele lor sunt rezolvate (sper că puteţi păstra secretul);
- sănătate şi linişte veţi avea cu toţii în 2013, n-are rost să le scrieţi pentru că o să am eu grijă;
- fără dorinţe politice – listele astea ajung în altă parte, eu ştiu unde însă nu vă pot spune.

Trebuie să fac o precizare: dorinţele copiilor au prioritate, aşa că este posibil ca unii dintre voi să intre pe lista de aşteptare. Sunteţi destul de mari ca să înţelegeţi că Moşu’ nu poate chiar orice, deci vă rog să nu fiţi dezamăgiţi dacă n-o să reuşesc să ajung pe la fiecare. Gândul cu care am intrat pe hornul contului Ares_3 a fost să vă aduc aminte asta: este foarte important să nu uitaţi că aveţi nevoie de mici bucurii şi că le meritaţi.

De asemenea mi-ar plăcea să ştiu dacă vreodată cand erati copii v-am bucurat atât de tare încât ţineţi minte şi acum.
Sper să nu aflu că am încurcat listele ori, Doamne fereşte, le-am pierdut. Dacă s-a mai întâmplat şi aşa ceva sper că acum mă înţelegeţi: şi voi aţi păţit-o (nu încercaţi să mă păcăliţi, Moşu’ vede / ştie tot).

Aşadar:
1. Care a fost cel mai frumos cadou pe care vi l-am adus când eraţi mici?
2. Ce aţi vrea să pun sub brad pentru voi anul acesta?

Ne vedem în 25 decembrie :wave:

* dependenţă de forum, care se manifestă două forme: acută (log in – log out de 2-3 ori pe zi) sau cronică (cafea+log in dimineaţa, log out+somnic seara)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:37, 26 Decembrie 2012
1. un pian de jucarie foarte frumos, din lemn, cu 3 picioare, rosu
2. as vrea, daca gasesti o oferta buna, o pereche de cizme noi

:coffee:
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
aiai, utilizator
Draga Mosule,
Ma bucur mult ca ne-ai scris si ca te gandesti la noi. Sa stii ca pe mine m-ai uitat de tot , cand eram copii treceai pe langa casa noastra si te faceai ca nu ne vezi...probabil ca eram prea saraci si eram patru frati,dar lasa...am uitat totul. Acum ca sunt batrana si bolnava nu te mai gandesti la mine,asta nu ma supara...te rog sa te gandesti la cei doi copilasi orfani de tata si sa cauti motivul pentru care accidentul tatalui nu a fost inregistrat ca accident de munca... si din cauza aceasta doi copii a unui fost militar primesc impreuna cu mama lor o pensie de urmas in valoare de 550 ron...am scris pe forum o intrebare despre acest caz.
Te asteptam Mosule cu o masinuta in care sa incapa cei doi copilasi...sa nu ne spui ca pretentia noastra este cam mare, dar sa stii mosule ca promisiunea a fost facuta de tatal lor si a ramas ne onorata .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
OMaria, utilizator
Draga mosule,
Parca semeni cu cineva cunoscut...Hmmm...nu, nu cred...aia era gheonoaia :)
Acum, ca am facut cunostinta, te voi ruga sa-mi aduci cele de trebuinta:marinimie (cred ca am nevoie mare); sa faci cumva sa nu-mi mai fie somn cand mi-e foame (si invers); sa-mi aduci o masina de facut timp...
Aaaa, era sa uit! Sa-mi achiti, te rog frumos, ratele la banca. Vreau sa fac altele :) (fereasca!)
Daca nu ti-e prea mult, da-mi, te rog, si mintea romanului cea de pe urma...

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
Herra_, utilizator
Draga, Mosule! :)

In primul rand felicitari pt acest topic, eu il astept cu drag pe Mos Craciun, pt mine sarbatorile acestea au o semnificatie aparte, deabia astept sa impodobesc bradutul, sa pot pune sub el cadorile pt cei dragi mie. Mosule, m-am bucurat an de an de cadourile primite de la tine, copil fiind ma piteam cu ceilalti 3 fratii pe hol, :O asteptam ca mama sa impodobeasca bradutul, sa mergem sa ne luam cadourile. Mosule ai fost darnic cu noi si pt asta iti multumesc. :)

1. La 5 ani am primit o papusa mare, care ulterior am daruit-o nepotelei mele. :yes:
2. Acum nu imi doresc cadouri, imi doresc daca poti sa imi dai rabdare, intelegere, calm si intelepciune cu fiul meu care este un copil bun, dar foarte incapatanat. :love:


Dna. OMaria, imi pare rau pt situatia expusa, va doresc din suflet ca Sfintele Sarbatorii sa va aduca sanatate si numai bucurii. :vishenka:



O gluma cu Mos Craciun, care sper sa nu se adevereasca niciodata.
Moş Crăciun se plînge unui coleg de breaslă:
- Sacii cu cadouri se fac din ce în ce mai grei. Dacă merge mai departe tot aşa, nu o să le mai poată căra nici un Moş!
- Ai dreptate, prietene. De asta mi-am dat seama demult. ªi eu nu mai duc decît cadouri în bani sau cecuri…
Mos Craciun ma bucur ca pe timp de criza inca mai vrei sa ne bucuri pe toti cu cadouri. Daca nu iti cer prea mult, te-as ruga sa imi aduci sanatate, ca-i mai buna decat toate.

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)