avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Scrisoare de la Mos Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Scrisoare de la Mos Craciun

Dragii mei,

Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor.

Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales comunitatea voastră pentru că aici am văzut competenţă, altruism şi recunoştinţă.
De asemenea am remarcat forumita* de care suferiţi mulţi dintre voi însă o înţeleg: de când v-am descoperit simt nevoia să intru zilnic să văd ce mai faceţi.

Prin urmare, de astăzi se deschide lista voastră.
Scrieţi-mi ce v-aţi dori de la mine, însă am două condiţii:
- să fie pentru voi, nu pentru familie sau pentru cei dragi – listele lor sunt rezolvate (sper că puteţi păstra secretul);
- sănătate şi linişte veţi avea cu toţii în 2013, n-are rost să le scrieţi pentru că o să am eu grijă;
- fără dorinţe politice – listele astea ajung în altă parte, eu ştiu unde însă nu vă pot spune.

Trebuie să fac o precizare: dorinţele copiilor au prioritate, aşa că este posibil ca unii dintre voi să intre pe lista de aşteptare. Sunteţi destul de mari ca să înţelegeţi că Moşu’ nu poate chiar orice, deci vă rog să nu fiţi dezamăgiţi dacă n-o să reuşesc să ajung pe la fiecare. Gândul cu care am intrat pe hornul contului Ares_3 a fost să vă aduc aminte asta: este foarte important să nu uitaţi că aveţi nevoie de mici bucurii şi că le meritaţi.

De asemenea mi-ar plăcea să ştiu dacă vreodată cand erati copii v-am bucurat atât de tare încât ţineţi minte şi acum.
Sper să nu aflu că am încurcat listele ori, Doamne fereşte, le-am pierdut. Dacă s-a mai întâmplat şi aşa ceva sper că acum mă înţelegeţi: şi voi aţi păţit-o (nu încercaţi să mă păcăliţi, Moşu’ vede / ştie tot).

Aşadar:
1. Care a fost cel mai frumos cadou pe care vi l-am adus când eraţi mici?
2. Ce aţi vrea să pun sub brad pentru voi anul acesta?

Ne vedem în 25 decembrie :wave:

* dependenţă de forum, care se manifestă două forme: acută (log in – log out de 2-3 ori pe zi) sau cronică (cafea+log in dimineaţa, log out+somnic seara)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:37, 26 Decembrie 2012
Multumim Patrick_!
Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
:)

[ link extern ]
________________________


Am sa va fac o marturisire, dragii mei prieteni.
:D:hugall:

Cel mai frumos dar pe care mi l-a facut astazi de dimineata Mosul nostru de aici ;) a fost acela de a-l cunoaste personal.

Tin mult la Manuela, mi-am dorit sa o cunosc, iar pentru mine acele minute in care ne-am intalnit, imbratisat si pupacit continuu au culminat cu lacrimile mele de bucurie pe care nu mi le puteam opri.

Multumesc din suflet, Randunica! Ne revedem maine seara draga mea! Stiu ca nu ai sa citesti aceste randuri decat in data de 26 decembrie....asa ca ...fapta am comis-o, iar pana atunci se va prescrie.

:kissing::love::vishenka:
Faptele sunt fapte:) Gabriela si odata petrecute nu exista cale de intoarcere...nici nu e nevoie;)

Sunteti putini cei pe care-i cunsoc personal dar cei pe care nu i-am vazut inca, sunt ingeri pazitori, aceeasi prieteni de nadejde pe care pot conta ori de cate ori am nevoie....ce cadou poate fi mai mare si mai placut decat acesta? Pe VOI , dragi prieteni, v-am primit in dar, v-am cunoscut personal sau nu, sunteti prietenii mei, mi-ati fost alaturi la bine si la greu :) si va stimez si va apreciez pentru ca existati:bow:
Ce cadou poate fi mai minunat decat acesta?
Draga Mos Craciun, nu-mi mai doresc decat sanatate pentru mine, pentru prietenii mei si pentru administratorii acestui site care ne-au oferit acest minunat loc de joaca si pentru tine:hm:....pentru tine Mosule, multa tarie, rabdare si sanatate sa poti trece pe la noi si anul viitor, sa ne aduci si mai multi prieteni, mai multe bucurii si ocazii sa-ti spunem ce dorim:yes:

Sarbatori Fericite si un An Nou presarat cu vise implinite si bucurii!
:hugall: :luck:
L.C.
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Spiritul tau nepieritor aduce mereu bucurie, ganduri neprihanite si incalzeste inimile inghetate.

La Multi Ani Cristian, ...:vishenka: !
La Multi Ani Cristiana, Cristina, ...:vishenka: !
Gabrielle Monique a scris:


Cel mai frumos dar pe care mi l-a facut astazi de dimineata Mosul nostru de aici ;) a fost acela de a-l cunoaste personal.

Tin mult la Manuela, mi-am dorit sa o cunosc, iar pentru mine acele minute in care ne-am intalnit, imbratisat si pupacit continuu au culminat cu lacrimile mele de bucurie pe care nu mi le puteam opri.



Aha, asta inseamna ca Mosul exista! In fond nu el, ne-a bucurat pe toti an de an, iar anul acesta pe forum a fost atat de darnic cu noi.


Craciun Fericit, tuturor! Sfanta Sarbatoare ce a venit, sa va aduca multe bucurii!

Ai dreptate Laura...aseara am mai avut o intalnire de gradul III cu Mosul nostru :).

Am scris mereu ca am prieteni minunati aici, de care ma simt legata sufleteste. Nu reiau, dar pentru ca tot este o zi de Sfanta sarbatoare stau si ma gandesc cui trebuie sa multumesc pentru onoarea de a va fi cunoscut si de a-mi fi devenit prieteni: Destinului, care pentru ca trebuia sa poarte un nume s-a numit "George"? Da....Multumesc George pentru ca am invatat sa fiu o femeie puternica, pentru ca am devenit sigura pe mine, chiar daca au fost momente in care m-am clatinat, dar cu ajutorul unor oameni deosebiti de aici am reusit sa ma ridic.

Se spune ca orice moment nefericit din viata noastra are si un revers. Este foarte adevarat si va multumesc tuturor pentru ca sunteti aici sau pentru faptul ca pe cativa dintre voi v-am cunoscut, am avut ocazia sa schimbam idei, impresii si sper ca vom ramane in continuare prieteni si in afara granitei Avocatnet.

Multumesc Avocatnet, multumesc Alin Popescu pentru tot ceea ce faceti !

Craciun fericit dragii mei!

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)