avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit tichete cadou

Buna ziua,
Astăzi am aflat ca pentru perioada 2014-2019, tichetele cadou primite cu ocazia sărbătorilor de Paște si Crăciun, imi vor fi impozitate iar eu va trebui să plătesc o sumă aproximativă de 1400 ron. Este normal ca acest lucru sa se întâmple pentru o perioadă din urmă iar angajatorul Este in legalitate facand acest lucru?
Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

Alte discuții în legătură

Impozit tichete cadou Mica4 Mica4 Buna ziua, Astăzi am aflat ca pentru perioada 2014-2019, tichetele cadou primite cu ocazia sărbătorilor de Paște si Crăciun, imi vor fi impozitate iar eu ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou pentru toti salariatii zzenovia zzenovia LA MULTI ANI tuturor! Ajutati-ma, va rog . Unitatea noastra a acordat tichete cadou ( 20 buc.= 200 lei valoare/salariat) in luna decembrie 2008.Tichetele ... (vezi toată discuția)
Impozitare bonuri cadou iepurache2004 iepurache2004 buna ziua.am o dilema pe care as vrea sa-i dau de cap.sunt angajat bugetar cu statut de functionar public.Am primit decurand niste bonuri cadou.Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)