avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizație de creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizație de creștere copil

Buna ziua!

Am absolvit studiile universitare de masterat (cu diploma de disertație) in luna Iunie 2018. Sunt angajata cu contract individual de munca din August 2019. Sunt însărcinată, iar data probabilă a nașterii este 11 Iunie 2020. Pot beneficia de indemnizația de creștere copil?

Alte discuții în legătură

!!!indemnizație creștere copil!!! buna ziua! va rog sa ma ajutați ... Magda Ilaria Magda Ilaria !!!Indemnizație creștere copil!!! Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns! Trebuie sa nasc la începutul lunii iulie 2021 și am următoarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am finalizat studiile de masterat in luna iunie anul ... Maria Pavel Maria Pavel Buna ziua! Am finalizat studiile de masterat in luna iunie anul acesta si din luna octombrie sunt in somaj pana in luna martie, urmeaza sa nasc in luna iulie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)