avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autovehicul cu talonul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autovehicul cu talonul suspendat

Buna ziua! Detin un autoturism care nu mai corespunde dpdv tehnic, si talonul mi-a fost suspendat din cauza ca era expirat itp-ul. Vreau sa radiez masina de pe numele meu, cum trebuie sa procedez? Detin cartea tehnica a vehiculului, dar nu si certificatul de inmatriculare, acesta fiind retinut. Nu vreau sa dau masina nici la REMAT, doar vreau sa nu mai platesc impozitul degeaba pentru ea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 17 Aprilie 2020
Daca detineti spatiu privat unde sa puteti depozita vehiculul,exista varianta radierii auto pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)