avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic vs ajutor indemnizație stat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic vs ajutor indemnizație stat

Sunt salariat la o firma( sunt in șomaj tehnic acum) și Reprezentant legal al unei Întreprinderi Familiale. In cazul in care optez sa beneficiez de ajutorul dat de stat pt PFA- urî, II- urî, IF- urî etc, ce statut voi avea în firma unde sunt salariat ( mă va afecta , ca și salariat, după ce ieșim din starea de urgență?)

Alte discuții în legătură

Despre indemnizație acordată întreprinderilor familiale in stare de urgență Roxynel Roxynel Buna ziua! Sunt Reprezentantul legal al unei întreprinderi familiale și, in paralel, sunt angajat la o firma care și-a a suspendat activitatea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)