avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Stare de urgenta , joaca fotbal
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Stare de urgenta , joaca fotbal



Buna seara,

Locuiesc la curte in oras. Pe strada noastra sunt cateva familii petrecarete si de fiecare data cand este cate o sarbatoare se cinstesc destul de bine si ies in gasca la fotbal pe strada.

Urla, fac galagie, mananca seminte…. nesimtire totala.

Fiind drum public asfaltat eu stiu ca nu au voie sa joace fotbal pe strada, mai ales acum in situatia de fata cu starea de urgenta din tara.

Cum ar fi mai bine sa procedez in aceasta situatie, sun direct la 112? Daca sun, fiind starea de urgenta ma amendeaza pe mine?

Multtumesc.





Cel mai recent răspuns: andyliv , utilizator 14:47, 4 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Sunati la 112 si poate ca, venind politia, or sa ia niste cartonase rosii de minim 2000 lei bucata.

Buna ziua,

Aceste persoane nu se opresc din a bate mingea nici cu politia. A venit politia de cateva ori si s-au imprastiat, au fugit in curtile lor, nu a apucat sa le dea nici o amenda, sau avertisment.

Dorim cativa vecini care locuim pe aceastra strada sa facem cateva reclamentii, in baza carei legi putem sa facem aceste reclamatii?

CUm putem procedam altfel in acesta situatie?


Multumim.


Imi poate spune cineva daca se incadreaza la legea 61 din 27 septembrie 1991 ?

Multumesc.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Probleme muzica si galagie cu vecin tetino tetino Buna ziua, Am si eu o problema la care sper sa-i gasesc rezolvare si cu ajutorul dvs. Am un vecin (un pusti)mare meloman , mai ales dupa orele 22.00. I-am ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre vecini - amenzi Daniel_Andrei Daniel_Andrei Buna ziua si bine v-am gasit...din pacate fac parte din userii cu oarece probleme. M-am mutat in urma cu un an la o casa intr-o localitate din Ilfov. Cateva ... (vezi toată discuția)