avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi uriase la lumina
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi uriase la lumina

Buna seara
De 4 luni de zile imi vin facturile exagerate la lumina,
de exemplu pentru 629 kWh mi s'a facturat suma de 280 ron ,
a 2 a factura pentru 328 kWh mi s'a facturat suma de 283 ron,
a 3 a factura pentru 238 kWh suma de 198 ron
a 4 a factura pentru 261 kWh suma de 230 ron
Le'am trimis email cerand explicatii si mi s'a raspuns ca a fost luat in considerare si va fi cercetat sa vada daca este vreo problema si ce problema si va dura undeva la 30 zile lucratoare .
de la jumatatea lunii februarie nu am primit nici un raspuns dar facturile continua sa vina exagerat de mari .
ce pot face , unde pot merge ca sa rezolv aceasta problema , platesc foarte mult si nu stiu cu cine sa mai iau legatura sa remediez aceasta problema ,
va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Recuperare fond de rulment,partial! danyboy88 danyboy88 Buna ziua,detin centrala termica din 2007,iar din anul 2009,blocul meu nu mai cotizeaza la fondul de rulment,deoarece toti locatarii au montat centrale ... (vezi toată discuția)