avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... CONCEDIU DE ODIHNA FORTAT SAU ZILE LIBERE PLATITE ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

CONCEDIU DE ODIHNA FORTAT SAU ZILE LIBERE PLATITE PENTRU SUPRAVEGHERE COPIL STARE DE URGENTA

Pe perioada stării de urgenta, o persoana din învățământ din categoria personalului didactic auxiliar sau nedidactic are dreptul sa opteze conform prevederilor Legii nr. 19 din 14 martie 2020, privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ? Angajatorul prin ordin de ministru a dat obligatoriu concediu de odihna tuturor angajaților din învățământ pana pe data de 22 aprilie inclusiv si intenționează sa dea in continuare pana la finalul stării de urgenta (persoana va termina integral de executat concediul pe anul 2020). Persoana este interesata de dreptul la concediu de odihna pe anul 2020, de care are nevoie ulterior pentru probleme personale si nu de plata integrala a salariului pe perioada stării de urgenta! Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
picsipoc, utilizator

Alte discuții în legătură

Liber pt. parinte angajat ca pc in mai volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata ca PC in MAI, am un copil de 8 ani si va rog sa-mi spuneti ce posibilitate am pt. a putea sta cu copilul acasa in aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)
75% pt parinti dupa stare de urgenta? americanux americanux Buna ziua, Revin cu Legea 19/2020 sau legat de ea. E vb statul acasa cu copilul si dupa starea de urgenta. Mai este valbila sau inceteaza o data cu starea ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)