avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Completare declarație
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Completare declarație

Buna ziua! De la începutul lunii martie de cand am intrat in somaj tehnic, eu soția și copilul am locuit la casa pe care o deținem la tara. Acum ca o sa incep munca va fi nevoie sa ne mutăm la apartamentul pe care il deținem la oras. Ce punct trebuie sa bifam in declaratii pentru a ne putea muta la oras, fără să fim pasibili de amenda? Cel mic are 8 luni, e nevoie de declarație si pentru el, si ce ar trebuii completat in declaratia copilului daca este nevoie?
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 02:22, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se completeaza si.pentru minor si se semneaza de catre parinte.
In declaratia dvs bifati interes profesional si indicati locul deplasarii adresa unde mergeti.
La sotie si copil bifati motive justificate - ingrijire minor cu justificarea ca nu se pot descurca fara dvs. Scrieti de asemenea adresa unde va deplasati.
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Ordonanta militara 3 ursu.alex1111 ursu.alex1111 Buna ziua, As avea o intrebare referitoare la ordonata militara 3. Familia mea se afla intr-o situatie mai particulara in sensul ca avem 4 copii (cu varste ... (vezi toată discuția)