Buna dimineata cu respect! Am si eu urmatoarea intrebare: Vreau sa ma deplasez la un service auto pentru a-mi repara masina/ a cumpara o piesa auto pentru o masina. Masina este pe persoana fizica ( masina mea personala). Conform ordonantei am voie? Daca am voie, va rog sa imi specificati si ce ar trebui completat pe declaratie pe proprie raspundere. Multumesc!
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ordonanta militara nr. 8
"Art. 1. -
(3) Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru autovehicule și servicii de reparații auto.
(4) Prevederile art. 4 din Ordonanța militară nr. 3/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 se aplică în mod corespunzător.
(5) În declarația pe propria răspundere, persoanele prevăzute la alin. (1) și (2) menționează, ca motiv,deplasarea în interes profesional, iar persoanele prevăzute la alin. (3) menționează, ca motiv, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor."
Urgent
Alexandra Ilie
Buna ziua
Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)