avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Izolarea la hotel
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Izolarea la hotel

Buna ziua. Lucrez in sectia U.P.U. a Spitalului Judetean Suceava si cei din conducerea spitalului au hotarat (datorita Starii de Urgenta si a faptului ca lucram in linia intai cu Coronavirus) impreuna cu Primaria Suceava, sa ne cazeze la hotel si sa ne asigure hrana. Ce se poate intampla daca nu rezist sa stau departe de familie (copil, sot...) si plec acasa ? Acum am voie sa merg la servici si de la servici la hotel. Mentionez ca nu sunt bolnava sau infestata cu Coronavirus. Astept un raspuns si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:52, 21 Aprilie 2020
Buna ziua,
Doar atat, sa dati si sotului, copilului si altor persoane COVID si deci sa suportati prevederile legasle penale in materie.
Daca s-a spus sa stati in hotel, STATI IN HOTEL!
Nu ati putea pleca acasă.
Este bine sa va protejați familia.
Puteti fi asimptomatica.

Ati vazut ca si IPS Pimen s-a infectat si se pare ca a luat virusul de la o persoană care a mers la magazin la.cumparaturi în Suceava.
Este zona de risc extrem de ridicata la Suceava.
Fără să vreti puteti deveni o bombă biologică si fără să știți sa ucideti persoane, inclusiv soțul si nu cred ca ati vrea asa ceva.
Nu cred ca v-ați ierta vreodată ca v-ați ucis în mod involuntar soțul.

Stiti bine ca, puteti fi infectata si sa nu iasa imediat la test.Daca v-ați infectat azi nu ieșiți pozitivă azi...
Este un virus foarte perfid.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma tem ca fara carantinarea tuturor celor care vin din străinătate vom depăși italia în scurt timp CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Eu personal nu vad alta varianta viabilă pentru a tine lucrurile sub control. Dacă unul singur venit din străinătate un alt om si acel om infecteaza ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)