avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu in perioada de criza
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu in perioada de criza

Tocmai ce am primit o informare de poprire pe salariu ...este legal in aceasta perioada?...culmea este ca suma este platita si desi am extrase bancare care dovedeste nu ma inteleg cu cei de la executor....nu mi spun ce anume este in neregula cu extrasele doar m-au penalizat continuu ....si asta dupa 1 an de la incetarea platii.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:23, 28 Aprilie 2020
Legal. Sunt suspendate doar executarile silite/popririle emise de ANAF. Restul nu.

Luati legatura cu executorul sa va prezinte detaliat situatia. Eventual contactati un avocat.
Daca ati achitat sumele imputate, contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta. Daca lasati sa treaca cele 15 zile nu mai puteti face nimic.
Executarile silite pentru creante non bugetare se pot demara in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Bej someaza cu actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare alta noua Notsure Notsure Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a ... (vezi toată discuția)
Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc ... crysty63 crysty63 Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc sa obtina o executare silita asupra mea, dupa 10 ani si cateva luni la o judecatorie ... (vezi toată discuția)