avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Izolarea la locul de munca- neclaritati
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Izolarea la locul de munca- neclaritati

O data cu ordonanta nr 8, suntem obligati sa ne carantinam 14 zilela locul de munca( scoala profesionala speciala cu deficienti mintali) si alte 14 zile izolare la domiciliu. Nimeni nu stie sau nu ne spune cum se ponteaza orele de carantina in unitate, Cate ore trecem pe zi? Se trec ore suplimentare pentru eventuale zile libere?
In izolarea la domiciliu ce trecem in pontaj, liber sau ce? Daca trebuie sa stau in izolare la domiciliu si in graficul/pontajul de lucru trec liber cum reusesc sa-mi fac orele totale de munca pe luna?
Ma puteti ajuta, va rog cu raspunsuri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: traian5566 , utilizator 15:54, 3 Mai 2020
"Executivul a mai stabilit că personalul angajat al centrelor sociale rezidențiale care stau 14 zile în izolare preventivă la locul de muncă, iar apoi sunt obligate să stea în izolare preventivă la domiciliu alte 14 zile, beneficiază de menținerea drepturilor salariale avute în luna anterioară decretării stării de urgență, întrucât au efectuat numărul total de ore aferent unei luni în cele 14 zile de izolare la locul de muncă. Menționăm că este vorba de angajații centrelor de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice, ai centrelor de îngrijire copii și adulți, cu și fără dizabilități, precum și pentru alte categorii vulnerabile."

Eu am intrat in turul 2 si mi-au spus ca izolarea la domiciliu a fost in primele 14 zile, adica inainte sa intru in izolare la locul de munca si dupa ar trebui sa ne luam 14 zile de concediu ceea ce eu chiar nu vreau,
Imi puteti explica, va rog, cum se interpreteaza legea asta? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa lucrezi 14 zile continuu fără sa părăsesc locul de munca? Mariana2929 Mariana2929 Bună ziua lucrez într-un apartament social și ne obliga sa stam la munca 14 zile continuu. Este legal asa ceva? Este interzis sa îți vezi familia si sa ... (vezi toată discuția)
Pontaj salariați asistența socială în perioada izolării preventive la domiciliu TanislavM TanislavM Bună ziua! Aș dori niște informații precise în legătură cu pontajul salariaților din Asistența Socială care au fost izolați preventiv la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.lucrez in asistenta sociala. in august 2020 am primit ... mariamihaela12345 mariamihaela12345 Bună ziua.Lucrez in asistenta sociala. In august 2020 am primit stimulentul de risc in valoare de 1150 ron în baza oug 82 21 05 2020.Prin ordinul 665 din ... (vezi toată discuția)