avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie limita de vistra
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie limita de vistra

buna ziua !am fost pensionat ina data de 19.07 2019 cu legea 263/2010 in care eu coside ca nu sau calculat grapa de pensie 1.,2 in care stagiu cotizatie 49 ani din care 11 ani grupa 1si 9ani grupa 2 , sa vorbit f mult dar cred ca a ramas la stagi de discutie recalcularea grupelor intrebarea me estedac se poate iteprinde anumite demesuri pentru recalcularea gupelor 1.,2
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:58, 23 Aprilie 2020
Nu se poate face nimic.
Ati primit majorarea pe grupe la deschiderea drepturilor.
O gasiti mentionata in decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate MARLENUTA MARLENUTA va rog sa-mi spuneti daca, la calculul stagiului de cotizare, [b]in cazul pensiei de invaliditate,[/b] se ia in considerare diploma de studii universitare la ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie AdrianG1954 AdrianG1954 Am 31 ani si 11 luni vechime si 4 ani si 9 luni grupa a II - a de munca. Sunt nascut in octombrie 1954. Cand pot sa ma pensionez, anticipat sau de drept? (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de legea 192/2015 liviuxx liviuxx Am o pensie de ivaliditate din 20.01. 1999 la care facut o revizie in 23.11.2010 iar in 2014 am fost pensionat cu legea nr.263-2010 cu calculu facut de ... (vezi toată discuția)